Lezárult az új szolgáltatás “béta teszt” szakasza, amelynek eredményeképpen nem csak a szolgáltatás további fejlesztési irányai alakultak ki, de az üzleti terv is módosult. A fővárosban elérhető közösségi autós szolgáltatás elmúlt két hónapos bevezetése annyira sikeresnek bizonyult, hogy a vállalkozás vezetői mostantól közel kétszer több elektromos gépkocsit biztosítanak ügyfeleik számára a főváros útjain – az indulással teljesen azonos feltételek mellett.

A GreenGo hazai startup továbbra is azok számára biztosítja szolgáltatását, akik “reális alternatívát keresnek a nehézkes belvárosi tömegközlekedésre, fontos számukra a környezetvédelem, fáznak már a Bubin, nem akarnak drága pénzen saját gépjárművet fenntartani, vagy csak fáj a szívük, ha marokszám dobálják a százasokat a parkolóautomatákba”.

“Az elmúlt két hónap bebizonyította, hogy a budapestiek kedvelik ezt a trendi és környezetbarát közlekedési módot. Sokan és sokat használják a szolgáltatásunkat, ami nagy öröm számunkra. De természetesen nekünk is van még mit tanulnunk. Az elmúlt hetek súlyos mínuszai miatt előfordult, hogy a vártnál gyakrabban kellett a töltőállomásokra beállnunk, akár nappal is. Nagyon hálásak vagyunk a fővárosi elektromos autós közösségnek a sok támogatásért, tanácsért és persze türelemért, amit ezekben a napokban nyújtottak számunkra” – nyilatkozta Michaletzky Bálint a vállalkozás résztulajdonosa és vezetője.

A mobilapplikáció/weboldal segítségével működő car-sharing szolgáltatás, az autóparkja növelése mellett, már idén elkezdi a szolgáltatási terület bővítésének előkészítését is. Amíg ma az autók egyelőre csak az applikáció által jelzett területen belül (Árpád-híd – Hősök tere – Baross utca – Rákóczi híd – Bocskai út – Alkotás út – Óbuda által határolt kerületekben) elérhetőek, úgy ez a tervek szerint már a belátható közeljövőben nagyobb területre fog növekedni.

Továbbra is bárki egyszerűen csatlakozhat a szolgáltatáshoz. Ehhez három egyszerű lépést kell csak megtenni:

– letölteni és telepíteni az alkalmazást az App Store, Android Play webstore-ból ,

– elvégezni az online regisztrációt,

– személyesen bemutatni az ellenőrzéshez szükséges okmányokat (jogosítvány, személyi igazolvány) a Király utca 16. szám alatt található GreenGo irodában.

A regisztrációs folyamat után az app segít megtalálni a rendelkezésre álló Volkswagen e-Up!-okat, minden további bürokratikus vagy szerződéses ügyintézés nélkül. A regisztrációs díj 5900 forint (amiért 30 perc ingyen autóhasználat jár cserébe), a havi díj 990 forint. A bérlés percdíja 65 forint, parkolni (a bérlés ideje alatt) 15 forintért lehet percenként. A maximális napi díj 19 500 forint, ennél többet a rendszer nem terhel a megadott bankkártyára.

 

(Forrás:gepjarmuszektor.hu / Fotó: greengo)